Yandex ICSFI 2014’te

yandex

Kullanıcılarına İnternet’te bilgi aramanın yanı sıra haberler, e-posta gibi birçok farklı İnternet servisi sunan ve ComScore verilerine göre bütün dünyada 100 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih edilerek dünyanın önde gelen arama motorlarından biri ve web bilgi portalı olan Yandex 13-14 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Kurul Salonu’nda gerçekleştirilecek Uluslararası Enformatik Çerçevesinde İncelemeler Kongresi 2:Tekno&Tarih’e bir çalıştay ile katkı sağlayacaktır.

Çalıştayda Yandex Panorama uygulamasının nasıl yapıldığı anlatılarak katılımcılar için bir uygulama da gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Kongreye dinleyici olarak katılım ücretsiz olup kayıt için tıklayınız.

Kongreye bildiri gönderim süreci devam etmekte olup son özet gönderim tarihi: 11 Temmuz 2014’tür. Bildiri göndermek için tıklayınız.

Yandex Panorama Uygulaması için tıklayınız.

29/05/2014